Mortier Renovatie: uw specialist in renoveren en verbouwen aan de kust

Hoe wij toch werken tijdens deze Corona-crisis?

  • Maak een afspraak voordat u zich naar ons kantoor begeeft en hou rekening met de genomen maatregelen (1,5 meter afstand en draag een mondmasker).
  • Heeft u een woning, appartement, zaak of praktijk die u wenst te renoveren? Dan hoeven de huidige maatregelen geen roet in het eten te gooien. Als wij een sleutel hebben, die u ons per post of via de syndicus kan bezorgen, bekijken wij de situatie ter plaatse, nemen foto’s en meten op. Samen met uw omschrijving en wensen van de renovatiewerken stellen wij een duidelijke offerte op. Ook onze ontwerpers zijn aan het werk, zij het van thuis uit. 

Mail ons op info@mortierreno.be of bel ons op 058 62 34 60, en wij geven graag een extra woordje uitleg!

Ontwerp
Lees meer   

Ontwerp

Na een gesprek en opmeting worden er een ontwerp en offerte opgemaakt. Alle projecten worden door onze eigen interieurarchitecten ontworpen zodat uw inrichting uniek wordt. Dit kan zowel voor een totaalconcept zijn als voor een specifieke ruimte.

Bent u zelf een vat vol ideeën? Dan gaan we met uw plan aan de slag!

Uitvoering
Lees meer   

Uitvoering

Alle facetten van de renovatie/inrichting worden door onze eigen ervaren vakmannen uitgevoerd. Mortier staat voor een kwaliteitsvolle afwerking. 

Coördinatie
Lees meer   

Coördinatie

Onze werfleiders staan van begin tot einde in voor de opvolging van uw renovatieproject. Zij sturen onze verschillende equipes aan, staan in contact met collega-aannemers en zijn uw aanspreekpunt gedurende het ganse traject.

Meubelmaatwerk
Lees meer   

Meubelmaatwerk

Uw keuken, dressing, toonbank, badkamer en kasten worden in eigen atelier gerealiseerd en door onze vakmannen geplaatst. Heeft u een totaalconcept nodig of enkel een ingebouwde kast? We maken een vrijblijvende ontwerp en offerte op.