Welkom bij Mortier renovatie.
Uw specialist voor totaalrenovaties op maat
aan de kust. 

Bij Mortier Renovatie vindt u alle expertise op het gebied van renovatie onder één dak.
Wij nemen het volledige verbouwproces voor onze rekening, van interieurontwerp tot de complete organisatie en opvolging van uw project.
Met meer dan 1000 totaalrenovaties op onze naam, kunt u op ons rekenen als dé specialist voor uw renovatie.

 

Contacteer ons

 

Hoe gaan we te werk?

Ontwerp op maat

Ontwerp op maat

Na een gesprek en opmeting worden er een ontwerp en offerte opgemaakt. Alle projecten worden door onze eigen interieurarchitecten ontworpen zodat uw inrichting uniek wordt. Dit kan zowel voor een totaalconcept zijn als voor een specifieke ruimte.

Bent u zelf een vat vol ideeën? Dan gaan we graag met uw plan aan de slag.

Lees meer

Eigen productie

Eigen productie

Alle facetten van de renovatie en/ of inrichting worden door onze eigen ervaren vakmannen uitgevoerd. Mortier staat voor een kwaliteitsvolle afwerking. 

Lees meer

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Onze projectleiders staan van begin tot einde in voor de opvolging van uw renovatieproject. Zij sturen onze verschillende equipes aan, staan in contact met collega-aannemers en zijn uw aanspreekpunt gedurende het ganse traject. Onze projectleiders zijn verantwoordelijk voor alle communicatie, budgetbeheer en projectopvolging. Dit zorgt voor een consistente en transparante interactie gedurende het gehele renovatieproces en hoef u zich geen zorgen te maken.

Lees meer

Maatwerk magie

Maatwerk magie

Uw keuken, dressing, toonbank, badkamer en kasten worden in ons eigen atelier gerealiseerd en door onze vakmannen geplaatst. Heeft u een totaalconcept nodig of enkel een ingebouwde kast? Contacteer ons voor een ontwerp en offerte.

Lees meer

renoveer op maat, rustpuntje, totaalrenovatie